Lemezteszt: BC-03

Tudom, tudom, nem bírok leállni az Ebay-es noname, dupe, koppintott lemezek beszerzésével. Egész délutánt kitöltő beszélgetést lehetne folytatni arról, hogy mennyire etikus ilyen holmikat vásárolni, itt most nem ez a célom. Persze magyarázkodhatnék, hogy a vásárlásaim 100%-nál csak utólag tudtam meg, hogy az adott lemez éppen dupe [pl.: ez a JQ lemez Pueen koppintás, amire Myrkky hívta fel a figyelmemet – vagy hogy a BCN sorozatból van, ami Pet’la-tól lett ellopva], de ember legyen a talpán, aki erre rájön első ránézésre, utánakeresni meg elég nehéz, igazából fogalmam sincs, hogyan lehetne. Szóval én megveszem Ebay-ről a megtetsző darabokat töredék áron, és mindig kíváncsian várom, milyen minőséget kapok. Ha mást is érdekel a BC-03 számú lemez, olvasson tovább. 😉

BC-03-stamping-plate-review-scan

Katt a nagyobb képért!

A BC sorozatban 10 féle lemez van amúgy, és általában a csipkés minták dominálnak. Valójában a tollas minta miatt vettem meg, és ez volt életem első nagy, tégalap alakú lemeze. Két éve vettem, és semelyik nyomdázómmal nem tudtam használni. Pár hónapja szereztem be a Moyra piXL Clear nyomdázóját, azzal viszont elég könnyű használni. A teszthez a PINPAI 10. számú nyomdalakkját használtam. Magát a lemezt 1.75$-ért vettem, ami ahhoz képest drága, hogy egy noname lemezről van szó (ilyen áron már kapni BPS lemezeket), de egy-két review alapján sok reményt fűztem hozzá. A megfelelő nyomdázóval valóban remekül működik, egyetlen egy mintát nem tudtam felvenni a BC-03 felirat melletti félmintát.

BC-03-stamping-plate-review-01

Katt a nagyobb képért!

BC-03-stamping-plate-review-02

BC-03-stamping-plate-review-01

Egy manimat már láthattátok a blogon, de készítettem vele egy másikat is, bár nem a megszokott “csipkés színekkel”, hanem a narancs 4 árnyalatával.

BC-03-stamping-plate-review-03

Nem mondom, hogy életem lemeze, de Ebay-en ki lehet fogni aukciósan elég olcsón, aki beleszeret valamelyikbe, nagy valószínűséggel fogja tudni használni, de kezdőknek semmiképp sem ajánlom.

Ti vesztek noname lemezeket?

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.