52WNC: 2. hét

Az eheti forduló témája a watermarble, ami egy elég nagy mumusom: túl körülményes szerintem a végeredményhez képest, és általában amúgy se sikerül jól. Találtam egy gyönyörű manit a témában, és megpróbálkoztam valami hasonlóval, de hát a közelébe sincs. 😀 Mágneses lakkot használtam, de mire a körmeimre került, addigra nem tudtam megmágnesezni, lehet, hogy Zlata nem is így készítette el.

A választott barnás-arany franken lakkom nem fedi le rendesen az alapnak felkent feketét, ezért a watermarble minta nem is látszódik igazán. A bal kezemen nude alapra vittem fel, így viszont a kék Masura lakk nem lett elég pigmentált, úgyhogy ezt a manit bukásnak könyveltem el. 😀 De legalább a többin szép volt a mágneses lakk. Az egészre holo topper került, amihez Németországban jutottam hozzá, majd szeretnék róla egy teszt posztot készíteni, csak nagyon nehéz fotózni.

watermarble-nail-art-manicure

Bárki bármikor csatlakozhat a kihíváshoz, IG-n posztolással a #52weeknailchallenge tag használatával. A többi fordulóra készített manikűröm:

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.