Lemezteszt: Héhé 060 dupe

Egy Héhé dupe lemez tesztelésével érkezem, melynek témája aktuális, bár már legalább egy éve megvettem. Tavaly nem használtam, mert az Ebay-es noname nyomdázóval nem tudtam használni. Viszont a Moyra puha nyomdázójával tökéletesen működik, úgyhogy most be is mutatnám nektek. Bella amúgy már ezer éve tesztelte ezt a dupe lemezt, bár ő LadyQueen webshoptól jutott hozzá.

hehe-060-stamping-plate-review

Beszkennelve a lemez

A Héhé a saját webáruházában felhívja rá a figyelmet, hogy egyéb helyeken hamisítványt árulnak, én az Ebay-en jutottam hozzá 0.96$-ért (aukción), úgyhogy tudtam, hogy dupe lesz, de kíváncsi voltam a minőségére. Az eredeti lemez csak csomagban kapható (12 db-os “ünnepi” készlet) 23$-ért, úgyhogy jóval olcsóbban jutottam hozzá. Manikűrt a December színei kihívásban a piros fordulóra már készítettem vele, de swatch stick-re kipróbáltam még több mintát is.

red-christmas-sweater-nail-art-01

hehe-060-stamping-plate-review

Be akartam mutatni, hogy a “Merry Christmas” felirat eléggé használhatatlan egy halandó ember számára, mert nincs olyan széles köröm, amire kiférne vízszintesen. Persze ettől még hosszában rakható, de kíváncsi voltam, mennyi fér ki a feliratból.

Én a lemezt csak a Moyra puha nyomdázójával tudtam használatra bírni, bármilyen más nyomdázóval nem működött. Mindent összevetve ez egy jó kis karácsonyi lemez, nagyon kedvező áron, de kezdőknek nem ajánlanám.

Ti vennétek dupe lemezeket?

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.