Manikűrvadász fordulók 2017

2017-ben már az összes Manikűrvadász fordulón résztvettem, ezért készítettem egy összefoglalót az egyik kedvenc körmös kihívásomról. Bár egyre kevesebben játszunk, én töretlenül várom hónapról hónapra a vadászatot, mert ilyenkor mindig egy kicsit ki tudok törni a határaimból. Nagyon szeretem pontosan lemásolni a manikűrt, általában erre igyekszem leginkább. Emiatt inkább olyan alkotásokat szoktam választani, amik közel állnak hozzám stílusban is, hogy ne kelljen változtatnom az eredeti manikűrön.

Az idei év számokban: 8 forduló volt, ebből 1 szülinapi és 1 karácsonyi. A legtöbben a 31. fordulóban játszottunk (16-an), legkevesebben pedig a 34. fordulóban (12-en). Átlagban azért 13-14-en játszottunk, ami nem olyan rossz, bár az igazi ősjátékosok (:D) azt mondják, ez nagyon kevés. A legtöbbet Bettitől és Bellától vadásztam, tőlük 2-2 manikűrt is újraalkottam idén. De lássuk a manikűröket:

Párom: Coco

Párom: Bella

Párom: Betti

Párom: Betti

Párom: Tessa

Párom: Ciiska

Párom: Elza

Párom: Bella

Ha esetleg van, aki nem ismeri a játékot, és szeretne jelentkezni, Bella a megálmodója, nála mindig lehet információt szerezni, hogy ki az aktuális háziasszony. 🙂 Remélem kedvet kaptatok, és jelentkeztek a következőre!

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.