December színei: fehér

Nagyon megörültem, mikor rájöttem, hogy a fehér szín fordulója 16-ra esik, ugyanis mikor ez a poszt kikerül, épp akkor házasodunk össze T.-vel. Hogy a nagy napon milyen legyen a körmöm, azt sokáig nem tudtam, csak a fehér színben voltam biztos. Pinteresten keresgéltem valami elegáns, egyszerű, finom manikűrt. Végül még nude alapot sem használtam,  csak fehérrel nyomdáztam 4 körmömre, az 5.-re pedig ezüst glitter került.

white-nail-art-marriage-wedding-braid-manicure

PINPAI fehér nyomdalakk | BPS BP-L045 és BP-L020 lemez

Nem akartam valami szemkiverőset, de azért egy kis strasszkő és csillogás kell, és a két kezemen sem egyforma a sorrend, hogy ne legyen annyira unalmas. 🙂 Nincs amúgy se lagzi, se nagy hacacáré, lesz egy-két parti jövő tavasszal és nyáron, de most, magára a polgári ceremóniára nem fektettünk nagy hangsúlyt.

Én a legjobban a gyűrűt és a névváltozást várom, teljesen elhagyom a lánykorit és felveszem T. családi nevét, ami sok hivatali és banki ügyintézést igényel, de nem bánom. A karácsonyt Brüsszelben (és Kölnben) töltjük a tesójáéknál, ez egy mini nászutunk is egyben, és az idén már csak pár napot dolgozom, szóval ideje lesz már kipihennem az elmúlt félév költözéseit, szervezéseit.

Ennyit a személyes történetemről, nézzétek meg a többiek alkotását is:

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.
  • Akane

    Nagyon elegáns lett a manikűröd 🙂 És gratulálok a nagy naphoz 🙂 Nekünk is csak polgári volt, de nekem az is bőven elég volt, volt utána egy ebéd étteremben, meg utána nálunk aki akart maradt bulizni és ennyi volt 🙂

    • pp.

      köszönöm! Igen, hasonló volt nekünk is, bár mi partit majd jövő nyáron tartunk 🙂