Manikűrvadász 36. forduló

Elérkezett az újabb Manikűrvadászat ideje, a mostani fordulót Dóra szervezte le nekünk, páromnak pedig Elzát kaptam. 1-2 fordulóval ezelőtt már vadászott tőlem, és bevallom, eléggé megijedtem, mert ő a free hand nail art királynője, első ezen a néven (:D), úgyhogy fogalmam sem volt, hogy fogok tőle vadászni. Ráadásul, bár szívettépően gyönyörű dolgokat fest a körmeire, stílusban eléggé távol áll tőlem. Azért így is sikerült kiválasztanom 8 manit, amikről elsőre úgy találtam, hogy képes leszek levadászni. Másodjára már nem tűnt ilyen egyszerűnek, amikor már a tettek mezejére kellett lépnem, úgyhogy végül egy olyan manit választottam, amit Elza (is) nyomdázott, nem pedig szabad kézzel festett meg:

winter-black-nail-art

Fekete holo lakkom nincs, úgyhogy én homok- és matt lakkal helyettesítettem, és arra nyomdáztam egy hasonló mintát ezüsttel. Sajnálom, hogy nem hasonlít annyira az eredetire, szeretem ha pontosan tudom lemásolni a manit.

winter-black-nail-art

Moyra 406 és 855 Anubis | BPS BP-L018 | BPS ezüst nyomdalakk

winter-black-nail-art
Nézzétek meg a többiek vadászatát is:

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.
 • afuggony

  Olyan jólesik az írásod, nagyon jókor jött, köszönöm szépen! Egyébként kék volt alapom, valamilyen franken, azt hiszem, de nagyon tetszik ezt a szürkés-feketés verzió, és a homoklakkal való kombinálás, szóval valamikor biztos, h a challenge-en kívül, de visszavadászom!

  • pp.

   óóó a fotón olyan sötétes-feketésnek tűnt nekem, de kékkel karácsonyibb lett volna az igaz 😀 bajban voltam nagyon, de azért még van lementve pár manid, amikkel majd megpróbálkozom ha összeszedtem a bátorságom 🙂

 • Myrkky

  Szerintem a Te változatod is nagyon mutatós lett! (-:

  • pp.

   köszönöm!

 • Shinozuka Akane

  Szerintem jó lett a te változatod is, nekem tetszik 🙂