Teszt: Moyra Angel 376 Zarall (& Eveline 3in1 Top coat)

Megláttam Mannánál ezt a Moyra Angel lakkot, és azonnal beleszerettem. A következő vásárló-körutamnál be is szereztem, bár most ahogy nézem, lehet, hogy egy árnyalattal mellélőttem. Már fogyóban volt a Sally Hansen gyorsszárító fedőm, így vettem egy Eveline 3in1 Top Coat-ot is, ezt is bemutatom.

Moyra Angel 376 Zarall

Az Angel kollekció “mattra” szárad, nude alapban arany mikroglitterek úszkálnak, így olyan szaténos lesz a finish-e. Igazi karácsonyinak érzem ezzel az aranyos csillogásával.

Fedő nélkül

BPS arany nyomdalakkal nyomdáztam rá a BPS BP-X06 lemezről, majd az Eveline fedővel zártam le. A 3 az 1-ben állítólag (1) gyorsszárító, (2) keményítő és (3) fényesítő. Azt ígéri, hogy 60 másodperc alatt megszárítja a lakkot, amit sajnos cáfolnom kell. Ugyanaz a gondom vele, mint a híres Sally Hansen gyorsszárítóval: jó-jó, kemény lesz az alapfelület, ezt aláírom, ellenben ha bárhova beütöm, ugyanúgy elkenődik. Ez a dolog meg is történt legalább 5 perccel a felkenése után, szóval szerintem még lassabban is szárad, mint pl. egy (sokkal olcsóbb) RdeLYoung fedőlakk. Viszont a nyomdát nem kente el, ez piros pont, ugyanakkor – ahogy a lenti fotón látszódik – nem lesz szemkiverősen fényes a finish. Összegezve, nem lesz életem fedőlakkja, el fog fogyni, de továbbra is keresem a tökéletest.

Fedő nélkül | Eveline gyorsszárítóval

Nektek melyik a tökéletes fedőlakkotok?

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.