104: Szülinapi króm

A 100. bejegyzést már elhagytuk, a blog születésnapját is, viszont az enyém még csak most következik a hétvégén. A tavalyi szülinapi körmöm nem tetszett annyira, idén valami igazán szépet akartam, és nagyon sokáig húztam az elkészítését. Végül egy neon pink árnyalatú géllakkon krómport használtam, és ez lett az eredmény:

Pink chrome nails

A formájával és ezzel a színvilággal a körmeim most megtestesítik a tökéletes manikűrt számomra, imádom. <3 Ezt a nyakláncot (is) szülinapomra vettem magamnak, ehhez passzolót akartam, és szerintem maximálisan sikerült.
Pink chrome nails

Egy hónap múlva króm lesz a téma a Manicute csapattal, gondolkoztam, hogy elteszem ezt a manit arra a fordulóra, de nem bírtam ki, meg kellett mutatnom. 🙂
Pink chrome nails

A port amúgy Ebayen rendeltem, kemény 0.55£-ért, amiért 0.2 g lapult a tégelyben. Ugyanilyen kombinációban már láthattátok a lábujjaimon, de hosszabb körmökön még jobban érvényesül a króm hatás. *.* Gyönyörű szerintem, mindenkinek ajánlom egy ezüst krómpor beszerzését, mert nagyon sok színen jól mutat! Fixálásmentes fedővel köttettem, de a körmöm hegyéről így is gyorsan kopik.

Ti szeretitek a krómport?

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.