Mani-acs: Művészet

Jövünk a Mani-acs lányokkal az újabb témával, ami elég nagy fejtörést okozott. Messziről indult a dolog, és végül, bár tetszik a mani, hagyományosabb értelemben nem sok köze lett a “művészethez”. Elég sok kedvenc művészem van, stílusban viszont nem igen tudtam egyikőjüket sem elképzelni a körmeimen. Végül a “pin-up” művészetet választottam, és természetesen nem szabad kézzel alkottam. 😀 Egyik kedvenc pin-up művészem amúgy Rion Vernon, lessétek meg, ha kedvelitek a stílust, imádni fogjátok ti is. 🙂 Másik kedvencem, aki stílusban már inkább a darkosabb, goth-osabb vonalat követi , Rachael Huntington, az ő oldalát is érdemes átbogarászni.

Na de. A gyűrűsujjam körmére Ebay-es water decal, avagy vizes matrica került, a többit pedig színben hozzá passzoló színekkel festettem ki. Elég színes lett az eredmény, de nyáron ez vállalható.

Essence 38 Love is in the air | Essence 59 life is pink! | NYC 700 Staten Island

A bal kezemen természetesen elrontottam a matricázást, elfelejtettem a vízbe áztatás előtt levenni róla a fóliát. :’D Ilyen az én formám. Úgyhogy ott csak színeket használtam.

Lessétek meg a többiek mit alkottak a témára:

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.