Manicute & Mani-acs: Tenger

Olyan “szerencsésen” jött ki, hogy a Manicute és Mani-acs lányokkal egy időpontra esett a TENGER téma, és ráadásul én pont a nyaralásom töltöm épp. 🙂 Már régóta fenem a fogom az alábbi technikára, amit kipróbáltam (kisebb-nagyobb sikerrel), először swatch pálcákon, majd a körmeimen.

Ocean sea nail art manicure

Hasonlóan a water marble-hoz, egy kis vízbe fehér lakkot csepegtetünk, majd szórófej segítségével vizet / lakklemosót / száraz sampont / hajlakkot permetezünk a vízre. Hát, ki kell tapasztalni kinek mi jön be, nekem a lakklemosóval nagyon rossz volt, nem csak büdös, de összeállt ilyen undi cafatokba a lakk. Én végül a víz mellett maradtam, és sokszor sikerült szép eredményt elérni. Persze a körmeimen nem lett ilyen szép, de még gyakorolni fogom, mert nagyon tetszik az így elért “márványminta”.

Ocean sea nail art manicure

Alapnak a Moyra 628 Jelly Bean kékjét kentem, erre érkezett a fehér habosítás, majd különböző homokbarna és arany lakkokal egy kis elmosódott tengerpartot festettem, és arany kaviárokat szórtam bele. Lehet annak tűnik, de nem volt időigényes, és igazi nyári minta lett szerintem.

Nézzétek meg a többiek alkotását is 🙂

Mani-acs: Tengerpart

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.