Europe Tour NAC: Málta

Kicsit megkésve de én is érkezem a Europe Tour Nail Art Challenge első fordulójával, amikor is Máltára utazunk el képzeletben. Noémi a megálmodója a játéknak, és nagyon örültem neki, jópofa ötletnek találom, mindenképp szeretnék az összes országba elutazni. 😀

Nos, én nem igazán ismerem Máltát, nem jártam még ott, úgyhogy alaposan utánakerestem, mi is van ott látnivaló és egyéb szempontból. Gyönyörű tengerpart és romos belváros, de egyiket sem akartam most a körmeimen látni, úgyhogy kissé elrugaszkodtam az országtól, és a Máltai Lovagrend címeréből indultam ki. Wikipédia idézet következik:

“A Máltai lovagrend vagy Johannita lovagrendispotályos lovagrend egy keresztény szervezet, egyházi lovagrend, amely amalfi ispotályként kezdte működését Jeruzsálemben 1080 körül, hogy a szegény, beteg és sebesült keresztes lovagokat ápolja, gyógyítsa. Miután az első keresztes hadjárat megindult, vallási-katonai renddé alakult, saját regulával. Miután az iszlám erők visszafoglalták a Szentföldet, a rend Rodosz szigetére került, majd később Máltára. Jelenleg független nemzetközi jogalany, független államnak tekinti magát, a világ 92 országával tart fenn diplomáciai kapcsolatot.”

Szóval ez egy kicsit csalás a részemről, mert nem pont Málta, mint ország ihlette a manimat, de remélem ennyit azért elnéztek nekem. 🙂

Maltese nail art

Miss Sporty 540 | Essence C&C 01 Take a break

Ez a Miss Sporty piros nagyon jelly alapú, de most pont erre vágytam. A körmeim közepére vinylt ragasztottam (Flying Tiger-ből, de senkinek nem ajánlom, szinte egyáltalán nem ragad!), felülre fehéret, alulra meg pirosat kentem. Nagyon egyszerű de mutatós, biztos el fogom még készíteni idén nyáron más színekkel.

Maltese nail art

Nézzétek meg a többiek alkotását is, és ha van kedvetek csatlakozzatok a körútra 🙂

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.