Teszt: S•he Stylezone 296 & 333

Ezeket a leértékelt S•he lakkokat még februárban vettem, mielőtt bejött volna az új szorti a D&M-be. Kb. 40% kedvezménnyel adták őket, és hasonló szürkéim még nem voltak, ezért ruháztam be rájuk. Mindkettőt sötét géllakk alapra kentem, ami – mint majd látható – a fedést is bizonyítja. 🙂

S-he Stylezone 296 333 review

Szokásos üvegcse a szokásos ecsettel: elég vékonyka, minél hosszabb a köröm, annál nehezebb vele dolgozni. A lakkok elég hígak, könnyen, sőt, talán túlságosan is könnyen terülnek, ha nem vigyázunk, könnyen kiszalad a festék a bőrre. Fedésre írhatom, hogy már egy réteg is jó lehet rövidebb körmön, az én méretemnél már kellett a kettő. Száradásról nem tudok írni, mert időhiány miatt mindkét esetben használtam valamilyen szárításgyorsító-módszert.

S-he Stylezone 296 review

S-he Stylezone 296

S-he Stylezone 296 review

S-he Stylezone 296

A 296-os számú sötétszürkében nagyon halovány arany shimmer van, ami csak igazán közelről látható. Tudom, hogy már-már feketének tűnik, nehéz volt olyan fényviszonyokat találni, ahol megmutatja igazi kékes-szürke árnyalatát. A fotón fedő nélkül látható, igazi szép fényesre szárad.

S-he Stylezone 333 review

S-he Stylezone 333

A 333-as számú, világosabb szürke hajlamos a csíkozódásra, azt nehezebb volt felkenni. Nem száradt olyan fényesre, mint a sötétebb, ezért erre került fedő, ami a csíkozódást egy kissé kijavította. 🙂 Tudom ajánlani a lakkokat, bár nem azok a könnyen felkenős darabok.

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.