Lemezteszt: Nicole Diary ND111

Egy Ebay-en rendelt lemezt szeretnék nektek bemutatni, a Nicole Diary márkától. Áginál és Dórinál már láttunk teszteket, én arra voltam kíváncsi, hogy Ebay-ről rendelve ugyanazt a minőséget vagy dupe-ot kapunk-e. Aukción szereztem 0.65 £-ért, ez kicsit olcsóbb, mint Alin vagy Amazonon. (Szeretek paypal-lal fizetni, és Alin nem lehet, azért preferálom az Ebayt.)

Nicole Diary ND111 review

A teszthez ezeket a termékeket használtam.

A lemez biztosan eredeti, aranyos papírtasakban érkezik, és a lemez hátulján Nicole Diary-s matrica van. Én az ND111 számút választottam, jópofa geometrikus minták és egy isteni “kötött” minta van rajta. A teszthez Born Pretty nyomdázót és nyomdalakkot használtam.

Nicole Diary ND111 reviewA bal alsó sarokban lévő mintát elrontottam és nem  hagyott nyugodni, ezért azt újranyomdáztam. Az alsó sorban a középső, körös minta eldeformálódott, de a lemez kifogástalanul működik. 🙂 Manit is készítettem vele, alapnak a S-HE 296 sötétkékes szürkéjét kentem fel, és arra nyomdáztam két ujjamra. A többire ugyancsak Ebay-ről jött (0.31 C$) arany félgömböket raktam. Érdemes egy fedő rétegre belenyomni és utána fixálni még egy réteg fedővel, így nem hagytam el 5 nap alatt sem, pedig hajmosás is volt. Viszont 2-3 ujjamnál is tapasztaltam, hogy lekopott az arany a “gömb” tetejéről, és kilóg a műanyag rész…:S A dobozka amúgy 3 féle méretet rejt, a legnagyobb az én íves körmeimre már nem jó, illetve annak már a “magassága” is elég nagy, szerintem az nem nagyon használható nail art-ra. A körmeimen a legkisebb méretet láthatjátok.

Nicole Diary ND111 review

Golden nail studs from ebay

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.
  • Tényleg nagyon jól néznek ki a minták! Pár hete nekem is megérkezett az első ND lemezem, én egy tengerészeset választottam. Nekem az (is) tetszett, hogy a tasak háttere kivágott, így akár lárszik ott is, hogy milyen minta lapul a tasakban. Ez főként azoknak lehet jó, akik nem spéci lemeztartóban tárolják őket, hanem a saját tasakukban (mint én is^^). Eddig csak lapra teszteltem, de nekem baromira meggyűlt a bajom a legtöbb minta felvételével.

    • pp.

      igen, igazából nekem is meggyűlt vele a bajom, de én alapból nem vagyok egy profi nyomdázó, úgyhogy ezt a saját hibámnak vélem 🙂 mert van amikor meg tök jól feljönnek a minták, úgyhogy biztos én hibázok valahol