080: Esküvői pink

pink holo lace nail art

Franken by pp. | PINPAI nyomdalakk | BPS BP-L020

Ez a mani majd’ 1 hónapos, de mivel egy számomra igen fontos esemény kötődik hozzá, szerettem volna megosztani veletek. Lagzira voltunk hivatalosak Győrbe, és egy rózsaszín fekete ruhát választottam ki, ehhez passzoló manikűrt szerettem volna. Alapnak egy holo  halvány rózsaszínt kevertem, és két ujjamra csipkemintát nyomdáztam. A lagzi remek volt, de a fontos esemény másnap történt, május 20-án, a romantikus “kódorlás” közepette.

Igen! Menyasszony lettem! :3  Sokaknak csak a fotót küldtem el, és először a körmeimre csodálkoztak rá, pedig nem az a lényeg! 😉 T. azt mondta, már novemberben megvette, és azóta kereste a megfelelő alkalmat, hát mondhatom, teljesen meglepett vele. Még nagyon sok mindent kell eldöntenünk, az izgatottságom már alábbhagyott mostanra, de az első két nap aludni alig tudtam. 😀 Kicsit rá is paráztam, be kell valljam, de T.-vel átbeszéltük a dolgot, és megegyeztünk, csak akkor vágunk bele, ha az esküvő és a megszervezése nem egy stresszforrás a számomra. 🙂 Eredetileg nagy esküvőt szerettem volna, de kb. 80 főről lenne szó, és a fővárosban ekkora vendégszámmal már igen borsos az ára még egy DIY lagzinak is. T. nagyon szeretné ha feleannyi pénzből elutaznánk egy egzotikus helyre, itthon pedig “egy négyesben elsétálunk és megoldjuk fél óra alatt” módszer alkalmaznánk.

Úgyhogy itt tartunk, a dátum még nincs lefixálva, idén már biztos nem fér bele, és igazából eléggé  hajlunk a téli időpont felé, mert dögmelegben – bár én imádom – nem akarjuk tartani, és az őszi-tavaszi hónapoknál meg jobban kedveljük a telet.

Ti hogy álltok az esküvő kérdéshez? Nagy lagzi, vagy négyesben elmegyünk?

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.