Teszt: PINPAI nyomdalakk #2

Az előző posztban a PINPAI nyomdalakkok fekete és fehér színét teszteltem, és mivel azok annyira jól teljesítettek ár-érték arányban, rendeltem még 6 másik színt is, amit most bemutatok nektek.
Mindegyik lakkot az Ebay-en vettem, darabját ~1,2$-ért, amiért 10 ml kapunk hasonló üvegben, mint a KONAD nyomdalakkok (lehet, hogy annak a koppintása). Állagra jól kenhetők, nem büdösebbek az átlagnál, egyszóval rendben vannak. Lássuk a fedést:

PINPAI stamping polish review

Fehér alapon a 10 mélylila és 01 fekete PINPAI nyomdalakk

A 10. számú lakk egy igazán mélylila, legalábbis az üvegcsében, a fotón látni, hogy igazából lilaként működik. Mellette a fekete van összehasonlításnak, az üvegben nagyon hasonlóak, nyomdázva már kevésbé. Feketén nem is teszteltem, felesleges lett volna. Az alsó fotón rögtön látható egy világosabb lila és egy rózsaszín árnyalat, amik csak egy leheletnyit különböznek a mélylilától.

PINPAI 12 lila és a 06 rózsaszín nyomdalakk fekete alapon

PINPAI 12 lila és a 06 rózsaszín nyomdalakk fehér alapon

A lakkokkal készített manikűrök: 01, 02, 03.

PINPAI 21 kék és a 16 zöld nyomdalakk fehér alapon

A lakkokkal készített manikűrök: 01, 02, 03, 04.

PINPAI 21 kék és a 16 zöld nyomdalakk fekete alapon

PINPAI 04 piros nyomdalakk fekete alapon

A lakkal készített manikűr: 01.

PINPAI 04 piros nyomdalakk fehér alapon

Sajnos látni, hogy fekete alapon nem teljesítettek valami jól, szóval úgy érzem, nem éri meg még ezt a kicsi pénzt sem, hiszen ilyen fedést sokszor egy sima körömlakkal is elérni.

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.