Mani-acs: Pandák

Eheti témánk a PANDÁK, aminél azonnal tudtam mit szeretnék alkotni, csak aztán később, már az alap felkenése után döbbentem rá, hogy nincs is olyan lemezem, amire emlékeztem. Egyetlen panda mintám van, az se olyan, amit akartam, úgyhogy olyat tettem, amit nem sűrűn szoktam: ecsetet ragadtam, és megfestettem a pandákat magam!

Panda nail art

Miss Sporty 155 | PINPAI 16 zöld nyomdalakk | Moyra 106 lemez

Panda nail art

4 különböző pandát festettem, amik a jobb és bal kezemre kerültek fel

A zöld alapra egy Moyra lemezről nyomdáztam a bambuszt (később jöttem rá, hogy fordítva, mint ahogy az életben állnak a növény levelei :D), majd lekentem egy réteg fedővel. A matricákat a következőképp készítettem:

Panda nail art Ezt az “körömsablont” még én rajzoltam régebben, meglepetés, hogy miért. 🙂 Mentettem a netről pandákat, “beleszerkesztettem a körmökbe”, majd méretarányosan kinyomtattam. Ezután a BPS szilikon alapom (silicone mat) alá tettem, és megfestettem a mintát. Nekem, aki nemhogy ilyen miniben, de normál méretben sem tud fejből festeni, rajzolni, szükségem volt erre a lépésre, gondoltam, hátha másnak is segítség lesz.

Making stamping decals Bár nagyon élveztem az elkészítését, a végeredménnyel még hadilábon állok. Van, hogy nagyon cukinak találom, és van, amikor rögtön a hibáikat veszem észre. 😀 Lehet, nagyon kritikus vagyok, és csak hozzászoktam a nyomda “pontosságához”, nem tudom. 🙂
Ne felejtsétek el megnézni a többiek alkotásait sem:

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.
  • Nagyon ötletes ez a körömsablon dolog! 🙂 A pandák meg irtóra cukik lettek! :3

  • Nagyon tetszik! Annyira jó a színhatása és irtó édesek lettek a kis pandáid 🙂

  • SZerintem nagyon cukker lett, és a kivitelezést is királyulmegoldottad!

  • Jaj de édes lett! És tök jó ötlet, ahogy megvalósítottad. Eszembe nem jutott volna 🙂 Szuper lett!