Teszt: Essence Out Of Space Stories

Szerintem sokan voltak úgy vele, ahogy én: az Essence 2017 szortimentjéből az Out Of Space Stories lakkokat vártam a legjobban. Ma végre sikerült az Auchanban beszerezni 749 Ft-ért darabját, név szerint a 03 Space Glam és a 04 Beam me up! lakkokat. Ezeket szeretném most nektek bemutatni. 🙂

Essence out of space stories review

Sajnos sejtettem – bár reméltem, hogy nem lesz igazam – a promo fotók (grafikák) nemigen tükrözik a lakkok színét, élőben a legtöbb lakk nem tűnt valami izgalmasnak. A Space Glam-et kinéztem már előre, a Beam me up! pedig meggyőzött a boltban, hogy adjak neki egy esélyt. Az ecsetek nem valami szélesek, nem is nagyon lapítottak, bár a lakkok elég hígak, nem volt nehéz felkenni. Ki van írva, hogy “sötétben is láthatóak”, nem tudom mire gondolnak, én nem tapasztaltam glow effektet sötétben. 😀

04 Beam me up!

essence beam me up review

essence beam me up review

A Beam me up! egy rózsaszín alapú holo lakk, ami nagyon szépen fedett egy rétegben. Ha nincs még hasonlója az embernek, kötelező darab, de büszkén mondhatom, hogy nekem már volt egy franken lakkom, ami tényleg csak egy árnyalattal tér el ettől, úgyhogy kissé csalódott voltam – bár ez nem a lakk hibája. 🙂 Az, hogy fekete alapot kentem alá, semmit sem változtatott a lakkon.

essence beam me up review

03 Space Glam

Viszont a 03 Space Glam már sokkal izgalmasabb! Alap nélkül felkenve lilás beütése van (így hasonlít a legjobban az üvegben lévő színre), kicsi arany shimmerrel megfűszerezve. Egy rétegben jelly lakként működhet, a képeken már két rétegben látható, de szívem szerint elbírt volna még egyet.

Essence space glam review

Essence space glam review

 Ha viszont sötét alapra kenjük fel, teljesen eltűnik a lila, és marad az arany shimmer, ami bevallom, azért elkápráztatott egy kicsit a 04 Beam me up csalódottsága után. A legszebb a sötétkék alapon volt szerintem, a fehér alapon meg majdhogynem ugyanazt az eredményt produkálta, mint alap nélkül.

Lemosni meglepően könnyű volt mindkettőt, bár a 03 Space Glam arany shimmerje befogta az ujjam, de ennyit elnézhetünk neki szerintem.

Összegezve, a 04 Beam me up kifejezetten olcsó – a holo lakkok körében – a fedését és a minőségét tekintve, míg a 03 Space Glam egy fedőlakként is funkcionáló, érdekes lakk, érdemes beszerzeni, ha az embernek még nincs hasonlója.

Ti terveztétek, hogy beszereztek a kollekcióból lakko(ka)t?

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.
  • Hm… nekem a rózsaszínben jobban tetszik a saját árnyalatod. Van egy ősrégi Moyra félholo lakkom, ami szintén nagyon hasonló ehhez, így nem gondolkodom benne, ahogy a lilás-aranyban sem. Viszont holnap lehet, hogy benézek a boltba, hátha nálunk is vannak már úl Essence lakkok.