050: Valentin-napi körmök

Én is láttam az Essence leárazott termékeket, de úgy egyik sem fogott meg elsőre. Aztán mikor láttam Mannánál ezt a két Colour & Care lakkot, tudtam, hogy ezek nekem is kellenek. És ha már ott voltam, beszereztem még pár olcsósított lakkot a két nude árnyalat mellé. 🙂

A téma a Valentin-nap volt, és ki akartam próbálni az ombre nyomdázást, mert még sose mertem, és most volt időm és kedvem is. Háát, mutatom, hogy honnan indultam és aztán hova jutottam.

Valentine day nail art

Alapnak az Essence Colour & Care 01 Take a break nude lakkját kentem (nekem három vékony réteg kellett). Először három színt használtam a nyomdázáshoz, piros-rózsaszín-fehér sorrendben, de szerintem borzasztó lett, úgyhogy azonnal lemostam. Második próbálkozásnak felkentem alapnak egy ugyancsak kifutó Essence rózsaszínt (59 life is pink!), és már csak két színnel nyomdáztam (elhagytam a pirosat) a BPS BP-L045 lemezéről.

Valentine day nail art

Továbbra is borzasztónak találtam, úgyhogy újfent lemostam :D, választottam egy másik mintát, és csak az Essence 59-essel nyomdáztam fel több ujjamra:

Valentine day nail art

Essence Colour & Care 01 Take a break | Essence 59 life is pink! | BPS BP-L005 lemez

Így éreztem a legkevésbé “csicsásnak”, kicsit népviseletes volt számomra, csak 2 napot hordtam, mert nem éreztem magaménak. Nagy szenvedés volt, és úgy érzem, nem is érte meg a végeredményt…

Nálatok is szokott alkotói válság jelentkezni? 😀

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.
  • Alkotói válság nálam is szokott lenni. Most is csupaszok a körmeim, és nem is nagyon érzek késztetést, hogy kifessem. Nekem tetszenek a manikűrök, mindhárom. Nem tökéletes az első kettő, de szerintem attól még szépek.