Mani Swap Circle: Rainbow

Teljesen véletlenül találtam rá a ManiSwapCircle kezdeményezésre az IG-n, és még pont becsúsztam a jelentkezők közé. Hasonló játék, mint a Manikűrvadász, csak itt az IG-n sorsolnak neked párt, és mindig egy megadott szín van. A mostani a szivárvány volt, csak egy kicsit cselesebben. 😉 Mindenkit egy adott színbe raktak, és a párunktól egy manit abban a színvilágban kellett megalkotni. Kiegészítő színnek csak fekete, fehér, arany és ezüst megengedett.

Mani Swap Circle Rainbow

Én páromnak @blueisthis-t kaptam, aki csodás körmöket készít. Végül ezt a maniját alkottam újra, nagyon tetszett a színpárosítás is, bár nekem most indigo kék színben kellett alkotnom:

Mani Swap Circle Rainbow

AVON Gel Finish (kék) | AVON Gel Finish P623 (fehér) | PINPAI 21. nyomdalakk | BPS BP-L010 lemez

Ez a BPS lemez nekem is megvan, úgyhogy egyszerű dolgom volt. A középső ujjamra az egyik Franken lakkom került, ami holo, bár a képeken nem látszódik sajnos.

Ha szeretnétek, itt tudtok érdeklődni a következő fordulóval kapcsolatban, bár a jelentkezés már lezárult a februári témára. 🙂 Engem @kimettkolor kapott párjául, egy chevron mintás nude manimat alkotta újra indigo színekben, nagyon jól sikerült, lessétek meg a blogját is:

Mani Swap Circle Rainbow

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.