Mani-acs: Körömlakkok

Mostani témánk a Körömlakkok, ami eleinte nagy fejtörést okozott. Azon gondolkoztam, hogy a körömlakkos üvegcsék helyett inkább azt szeretném megjeleníteni, hogy nekem mit jelent a körömlakkozás. Végül nem bonyolítottam túl, ezt a manit készítettem:

Vivid Sand nail polishes

Moyra 716 Green Light | Moyra 711 Party Pink

Mindenképp sand finish-t akartam, mert szent meggyőződésem, hogy nekem találták ki 😀 s ezt a zöldet még szeptemberben a születésnapomra szereztem, de még nem is kentem fel egyszer sem. Kicsit megsértődtem magamra, mert nem ezt a lakkot akartam, hanem a 711-hez illő 712 sand zöldet, de valahogy rosszul emlékeztem, és végül ezt hoztam el. Persze nagyon elüt a pinktől, pedig pont hozzá akartam. Itt látszódik a különbség közelről (is):

Vivid Sand nail polishes

Moyra 716 Green Light vs. Moyra 711 Party Pink

Nincs sok lakkom az igazi fanatikusokhoz képest, most olyan 80-90 db-nál járok, de azt mindig megfogadom magamnak, hogy minimum egyszer fel kell kennem a lakkot, amit megvásárolok. Nem szoktam ilyen sokáig halogatni, ez most nagyon speciális eset 😀 Szóval így lett a Körömlakk témára ez az egyszerű, de funky manikűröm.
Nézzétek meg a többiek alkotását is!

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.