The Nail Polish Tag

Instagramon megy ez a kezdeményezés, gondoltam én is részt veszek, és válaszolok a kérdésekre, mert egyelőre még semmi személyes nem volt a blogon. 🙂

1. Mi a kedvenc körömlakk márkád?
Egyértelmű: Moyra. Olcsó, megbízható, sokféle finish és kollekció, tökéletes állag és fedés. Én csak ajánlani tudom, bár nem az “igazi fan kategóriás” körömlakk, azt aláírom.

2. Glitter vagy matt?
Hűű, igazából azt hittem szeretem a mattot, de mostanában nem bírom magamon. A glittert sose szerettem mind a tíz ujjamra, félig lustaságból (utálom lemosni), félig meg mert túl “csicsa” nekem.

3. Milyen gyakran fested ki a körmeid?
Hát, azt hiszem nem vagyok igazi fanatikus, mert a válaszom az, hogy amikor időm engedi. Nagyon általában heti háromszor, de van, hogy csak kétszer. Persze szívesen átfesteném naponta, de sok hobbim van, és nem mellesleg egy 8 órás munkám, úgyhogy a napi festést nem engedhetem meg magamnak sajnos.

4. Melyik szín(eke)t szereted a legjobban hordani?
Nagyon nehéz kérdés, ha arra gondolok, hogy melyik szín az, amit akármikor fel tudnék kenni, akkor nem igazán tudok mondani egyet sem. Átgondolva, azt hiszem nincs kedvenc színem, de ha nagyon muszáj választani, akkor a pink.

5. Sötét vagy világos?
Ugyanaz a válaszom, mint az előzőre, nagyon hangulatfüggő. 🙂 Mikor mihez van kedvem.

6. Szereted a francia manikűrt?
Szeretem, örök klasszikusnak találom, régen sokszor viseltem, mostanában már csak 2-3 havonta egyszer, és akkor is inkább baby boomer (ombre) formában.

7. Mi a kedvenc nyári színed?
A neon színek nagyon funky színek, nyáron inkább a világosabb, élénkebb színekhez nyúlok (ahogy általában mindenki).

8. Mi a kedvenc téli színed?
Ugyanez pepitában, télen meg inkább a sötét színeket preferálom, és ha választani kell, akkor legyen a piros, fehér norvégpulcsi mintával. 🙂 Ez nálam az örök klasszik téli mani, egy ilyenem miatt kezdtem el a blogolást is.

9. Melyik szín(eke)t nem bírod magadon elviselni?
Nah, ez már inkább az én kérdésem, erre rögtön tudok válaszolni. 😀 Nagyon nem bírom a barack árnyalatokat, főleg shimmer vagy bármilyen egyéb csillogós változatban. Ugyanez igaz a citromsárga és a meleg arany árnyalatokra. A mostanában nagyon divatos rosegold árnyalatot se szeretem, és a coppert sem. A bronze árnyalatok elég távol állnak tőlem, van egy-kettő amit ajándékba kaptam, de nem igen használom.

10. Holosexual?
Megint csak úgy válaszolok, mint egy nem igazi fan: nem bírom a holo-t. Inkább franken lakkok készítésére használom őket, szeirntem problémás a felkenésük, és nekem valahogy sose látszanak olyan csodaszépnek, mint a neten lévő fotókon.

Ha van kedvetek, csatlakozzatok Ti is!

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.