Mani-acs: Csillogás

A Mani-acs lányokkal a csillogás az újévi témánk, ami egybe vágott Bella december színei kihívásának utolsó “csillogó” színével, úgyhogy én már megint összevontam a kettőt. Örültem a témának, mert szilveszterre amúgy is bulisabb körmöket akartam, de úgy érzem, semmi bulis nem került végül a maniba. Csillogás viszont annál inkább!

Blue Sparkling Nail art

Életem első frankenjére nyomdáztam AVON ezüsttel (címke nincs rajta, és ezer éves, sajnos nem tudok se nevet, se kódot) a Harunouta L010-es lemezéről. Eredetileg akartam strasszköveket is, de felrakva még szilveszterre is nagyon csicsa lett volna nekem, úgyhogy inkább így hagytam.

Blue Sparkling Nail art

A franken egy sötétkék Astor (243) és két Moyra holo lakk (254 és 252) eredménye: ezt az Astor lakkot majdhogynem elfogyasztottam, annyira szerettem, de helyette egy nagyon hasonló AVON lakkot szereztem az idén, így vettem a bátorságot összekutyulni a holo lakkokkal. Nagyon szeretem a végeredményt, bár fotózva nem jön ki a szépsége, a holo mivolta pedig élőben is csak nagyon ritkán. De nem baj, szerelem 🙂

Blue Sparkling Nail art
Nézzétek meg a többiek alkotását is!

December színei

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.