Teszt: Freedom 471

Ezekhez a Freedom lakkokhoz a Pepco-ban jutottam hozzá, méghozzá akciósan – nagyon olcsón. Moyra-n kívül nem nagyon vásárolok más márkát, de most úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért maximum franken lakkokhoz majd felhasználom. Rögtön négyet is elhoztam, amiből első körben a számomra inkább karácsonyi, 471 számú piros glitter lakkot mutatom be.
A cégről amúgy annyit, hogy inkább “make-up-ban utaznak”, akármennyire is kerestem, nem találtam a neten a webshopjaikban lakkokat. Az üvegek négyzet alakúak, kicsit nagyobbak az átlagnál, nekem mondjuk bejön. Az ecset mérete átlagos, nem kerekített, semmi kiemelkedő nincs benne.

Freedom 471 red glitter nail polish

A glitter lakkokat jobb szeretem szivacsos technikával felhordani – így egyszerűbb és gyorsabb – de az első réteget ecsettel vittem fel a Moyra 905 Béatrice piros lakkjára. A körmeimen 3 réteg szivacsozás után látható, a felülete nem lett zavaróan érdes, így a képeken fedő nélkül látható. Egyetlen hátránya, ami viszont nagy hátrány, hogy kissé büdösek a lakkok.

Freedom 471 red glitter nail polish

Freedom 471: Természetes fényben, piros alapra

Freedom 471 red glitter nail polish

Freedom 471: Mesterséges fényben, piros alapra

Freedom 471 red glitter nail polish

Freedom 471: Napsütésben, alaplakk nélkül

Megvilágítva és napfényben kifejezetten piros, és vadítóan csillog, természetes fényben egy kicsit sötétebbnek, bordónak hat. Nekem nagyon karácsonyi, biztos, hogy egy jó darabig most nem használom manikűrnek, de a lábujjaimra el tudom képzelni. 🙂 Hamarosan a többi lakk is tesztelésre kerül, én ennyi pénzért ajánlom, ha még nincs hasonló lakkotok, de amúgy nem nyújtott semmi extrát [mondjuk nem is vártam].

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.