Teszt: Azure Magnetic Géllakk M86

Óvatosan szoktam a neten rendelni olyasmit, aminek a színe a lényeg. Még óvatosabban szoktam az Ebay-ről rendelni, de ennek a lakknak most nem bírtam ellenállni. Olyan mágneses géllakk, ami igazi galaxis kinézetűnek tűnt a képen, gondoltam ennyi pénzt megér. Aukción vettem 1.5$-ért, ami átszámolva ~420 Ft, ezért nem is fűztem nagy reményt hozzá. Pozitívan kellett csalódnom!

Egy hónap alatt jött meg, ez átlagos szállítási időnek mondható, a csomagolás alapos volt. Persze ezt eladója válogatja, úgyhogy nem releváns a teszt szempontjából. 😀 Állagra teljesen okés, az üvegen, mint a képen látható, cuki cica az elején. No de a lényeg!

Felkenve mágnesezés előtt elég halott színű, de legalábbis semmiképp sem olyan, mint a termékfotón. Mágnesezve egy fokkal szebb volt [erről sajnos elfelejtettem fotót készíteni -.-], de még így sem volt elég “galaxisos” nekem, ami miatt megrendeltem. Úgyhogy hirtelen ötlettől vezérelve belekevertem egy jó nagy adag Brillbird sellőport, és az eredménybe szerelmes vagyok! *.*

Mágnesezés nélkül is gyönyörű, állagra kicsit sűrűbb lett így, de nem csíkoz, tökéletesen fed már egy rétegben is [én két rétegben kentem fel], és könnyen kenhető maradt. Mágnesezés után meg egyértelműen azt az eredményt adja, ami miatt megvettem.

Felkenve sokkal lilább, mint a palettán, és a mágnesezés se egyszerű, játszani kell vele, hogy szép legyen.

Nos, összegezve, érdemes beruházni egyre ha az ember hozzájut egy aukción, maximum 500 HUF értékben. Biztos, hogy további színeket is rendelni fogok, mert van egy-két szép még a palettájukon:

XOXO, pp.

Bookmark the permalink.