Lemezteszt: QA-3

Amikor beindult nálam ez az egész nyomdázás, nem tudtam elképzelni, mi lehet a különbség lemez és lemez között. A Facebookon a műkörmös csoportban elég sokan azt vallják, aki tud nyomdázni, silány minőségű lemezzel is tud. Nos, gondoltam ezt fogom cáfolni vagy igazolni egy noname lemez tesztelésével, amit az ebay-ről rendeltem 0.61 $-ért. Ez rossz árfolyamon is számolva nem több, mint 180 Ft, gondoltam ennyit megér a próba.

QA-3 nail stamping plate review

Nos. Be kell valljam, nekem sokszor a BPS lemezek egyes mintáival is meggyűlik a bajom, a lehúzás része a nagy mumusom. Ennél a lemeznél is ez a dolog titka. Mivel nem olyan mélyen barázdált, mint egy jobb minőségű lemez, ezért sokkal több festéket kell fenthagyni a lemezen. Próbáltam lefotózni, hogy mikor adta a legjobb eredményt:

QA-3 nail stamping plate review

Ijesztően sok a festék, de ha rányomdázok a párnával, nem veszi fel, csak a mintát, nem kell félni. Szóval a noname lemezek közül ezt a QA-3 számút ennyi pénzért – ismétlem ennyi pénzért!! – merem ajánlani. Többet már nem adnék érte, mert annyiért már lehet kapni jó minőségű BPS lemezeket is, ha szerencsés az ember.

QA-3 nail stamping plate review

Ti vennétek noname lemezeket?

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.