019: Csipkemintás esküvői

Lagzira voltunk hivatalosak múlt héten, s mivel csipkeruhám volt, ahhoz készült a manikűröm is. A sokadik verzióval voltam csak megelégedve, sose olyan lett, mint amit elképzeltem. Eredetileg nude alapra szerettem volna sheer körmöket, de valahogy nem lett szép az eredmény. Master Nails építőzselé van a körmeimen lemattítva – kipróbáltam az új csiszológépem is, még szokni kell azért… – erre akartam nyomdázni többféle csipkemintát. Sheer manikűrt még sose csináltam, de nem egy nagy ördöngösség: átlátszó Essie lakkomhoz egy icipici pötty feketét (Moyra 943 Nina) kevertem, és több rétegben vittem fel a körömre.

Black Sheer Lace Nail Art

1-2 napig így hordtam, de az volt az érzésem, mintha félbehagytam volna… viszont fel akartam dobni valami színnel, mert olyan gyászosnak hatott, és mégis csak egy esküvőre mentünk. 🙂 Ezért kentem fel két körmömre a Moyra Angel kollekciójából a 372 Sizouze lakkot, amire ugyanúgy feketével nyomdáztam.

Black Sheer Lace Nail Art

Nem lett tökéletes a minta, meg sajnos a nemrég beszerzett és elsőpróbás Moyra UV Top Coat rendesen el is kente (pedig ezt a fedőlakkot nekem találták ki!), de a lagziban nem is ez volt a lényeg. 🙂

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.