015: Essence Crushed Ice

Moyra 711 Party Pink | Moyra 855 Anubis | Essence Crushed Ice Top Coat
BPS BP-L003 lemez

Mivel a legutóbbi nyomdázásra nem raktam fedőt, még az utazás előtt le akartam mosni, és valami mást nyomdázni – ám a lemosás olyan jól sikerült, hogy már csak egy újabb alapréteg felfestésével lehetett kijavítani. Persze időm az most se volt, ahogy általában, ezért csak egy újabb, színes sand lakkréteget kentem az előző sand manikűrömre, és a két gyűrűsujjamra feltettem életem első stamping decal-jét. Az elsőnél a felhelyezést még egy kicsit elbénáztam, de a második már egész jól sikerült.

Essence Crushed Ice Top Coat

Itt látszik, hogy  a felrakásnál megsérült a minta.

Mivel a többi ujjamon sand finish van, a mintát sem akartam kihagyni a buliból 😀 így végre kipróbáltam az Essence Crushed Ice Top Coat lakkját is. Két rétegben pontosan azt a hatást érte el, amit akartam és vártam is tőle. Tapintásra és közeli nézésre is pontosan olyan, mint a Moyra sand lakkjai, hiába Ice Effect-nek nevezik. <3 Egy sand finish lover-nek kötelező!

Többször készítettem már stamping decal-t, de még sose raktam fel a körmeimre – csak gyakoroltam, meg kíváncsi voltam milyen ez. Kipróbáltam, hogy milyen ha nyomdapárnán, és milyen ha fólián csinálom meg. A nyomdapárnás nekem egy kicsit mattnak tűnik, a fóliás megoldás jobban tetszik. Meg idő szempontjából is, ha nincs az embernek több nyomdája, akkor a fólián egyszerre akármennyi stamping decal készíthető, míg a párnán csak egy. 😀

XOXO, pp.

Ti hogy szoktatok stamping decal-t készíteni?

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.