010: Tribal Sunset

Végre sikerült! El sem hiszem. Életem első körömnyomdája látható a fotón, amire hihetetlen büszke vagyok, pedig a neten nézelődve ez egy viszonylag egyszerű manikűrnek számít. De minden tehén a maga borját ugyebár. Az alap egy háromszínű ombre (ilyet se csináltam még előtte, csak kétszínűt), a minta meg onnan jött, hogy megjöttek a Born Pretty Store körömnyomda-lemezek és muszáj volt kipróbálnom.

Moyra 63 | Moyra 64 | Moyra 65 | Avon P623 White | BP-L010 lemez

Sok-sok éve, amikor a Konad először előrukkolt ezzel a körömnyomda dologgal, a barátnőm beruházott rá, és tényleg működött és tényleg szuperul nézett ki, csak akkor még egyszerű, kisméretű virágocskák és pillangók voltak a lemezeken, amiket matricával is fel lehetett rakni, ráadásul sokkal gyorsabban és kevesebb pepecseléssel. Úgyhogy nem hatott meg a dolog. Aztán megjelent a kínai piacon is a másolat, be is ruháztam rá, de sehogy sem akart sikerülni, a minták pedig továbbra is aprók voltak, nem is tetszett igazán, feladtam.

Tavaly – amikor már tényleg igazán kezdett elterjedni – kezdtem el nézegetni a körmös blogokat, hogy milyen gyönyörű dolgokra képesek egyesek, csak ámultam-bámultam, tudtam, ezt nekem is ki kell próbálnom. Gyorsan vettem is az Ebayen pár olcsó, noname lemezt, meg ugye itthon volt a kis kínai lemezem, illetve a sógornőmtől megörököltem egy Konad szettet pár évvel ezelőtt, úgyhogy volt min elkezdeni gyakorolni. Vettem nyomdázáshoz való körömlakkot, azt is az Ebayen, az itthon kapható Moyra cuccokat kicsit drágálltam – és most is drágállom.

De sehogy sem működött. A Konad nyomdafejek irtó kemények, bár láttam, hogy van már szilikon, átlátszó fej, de arra csak hónapokkal később ruháztam be, amikor már nagyon elkeseredett voltam. Azt is az Ebayről szereztem be, az egyik körmös blogger ajánlására, és mondanom sem kell milyen izgalommal próbáltam ki azonnal, ahogy megérkezett: ééééés nem ment. Sírni tudtam volna, mert tudtam, hogy annyi embernek sikerül, biztos csak valamit nem jól csinálok. De mit?

Végtelen ideig tudtam volna olvasni a blogokat, angol és magyar nyelven egyaránt, és akárhányszor leültem gyakorolni, csak dühösen és csalódottan tudtam felállni. De nem adtam fel! Vettem Born Pretty Store lemezeket, mert ezeket ajánlották a körmös bloggerinák mindenhol. Volt már szilikon nyomdafejem, menő, jó minőségű lemezeim, és nyomdalakkjaim. Még se ment.

És aztán egyszer csak leültem, és azt mondtam, lehet hogy rosszul húzom le a festéket? Más már nem lehet a hiba! ÉS MŰKÖDIK. EL SEM HISZEM. Persze még hosszú az út előttem és tökéletesíteni kell a technikám, de MŰKÖDIK.

Ilyen kitartóan lehet, hogy még semmit sem próbáltam az életemben elérni 😀

XOXO, pp.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.